Zanimljiva radionica Natalie Zielinske o upravljanju projektnim ciklusom i pripremi EU projekata

Projekt Centar za razvoj civilnog društva nastavlja sa svojim aktivnostima. Tako je sinoć održana prva od četiri edukacije Modula 3. pod vodstvom stručne suradnice Natalie Zielinske, M.A.

Tema prve edukacije bila je Upravljanje projektnim ciklusom i priprema EU projekata, priprema projektne dokumentacije za fondove EU i nacionalne i lokalne izvore. Na temelju toga polaznici su mogli saznati informacije o EU projektima, te će, na kraju radionica, izraditi primjer vlastitog EU projekta.
Edukacija se i jučer održavala online preko platforme ZOOM, a ovaj put bilježimo i najviše sudionika, bilo ih je dvadesetak, ne samo predstavnika ogulinskih udruga, već i iz Saborskog, Brinja, pa čak i Varaždina!
Svi koji žele sudjelovati u predstojećim radionicama mogu se obratiti na email adresu info@civilnodrustvoogulin.com kako bi dobili poveznicu za spajanje.
Projekt Centar za razvoj civilnog društva sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.